| Posted in:Företagande, Tips

Något som funnits länge är profilreklam och det är ett bra sätt att marknadsföra sig på. Som företag så kan man behöver fler metoder för att man ska synas. I dagens digitala tidevarv så fokusera vi mycket på att marknadsföra oss via nätet och de kanaler som finns där. Men vi får inte glömma bort andra sätt som vi vet fungerar väl.

Tidigare så kanske det var enbart pennor och t-shirts som man tryckte företagets logotype på. Idag så har detta förändrats och idag så kan du använda dig av massor med olika produkter för detta. Kolla in utbudet på just profilreklam från företaget EasyTryck som arbetar med mängder av olika produkter för detta. Hitta de produkter som passar bäst för just ert företag. Det finns en uppsjö av olika att välja på. Om det spelas golf så kan man trycka företagets logotype på golfbollar och ge till golfintresserade kunder.

kanske är det så att företaget ska åka på något event eller företagsmässa då kan man kontakt Easytryck för att skapa en monter anpassad för just ert företag. Det går att trycka upp så kallade RollUps med företaget budskap på. Men också stora banderoller och vepor som man tryckt företagets logga och webbadress på. Det är bara fantasin som sätter gränserna på hur er monter ska byggas upp. Så klart så ska den sticka ut och göra besökarna nyfikna på ert företag.