| Posted in:Företagande, Tips

För den framgångsrika företagaren blir det oftast många resor i arbetet. Vi kan nog alla enas om att en del av dem har inneburit en bättre upplevelse än andra.

Affärsresa till Umeå

Givetvis så förväntas det att bemötandena är professionella och att mötena är givande för att vara värt resan, men en affärsresa är mycket mer än så. I ärlighetens namn är det helhetsintrycket av resan som består och som avgör om ni kommer att vilja göra den igen. För att boka flyg för er nästa affärsresa, använd er av nätet, så ses vi i Umeå!

Kultur i norr

Umeå är norra Europas största stad och erbjuder en mängd kultur- och shoppingupplevelser. Ett besök på kulturhuset och kulturtorget ger er ett helt kvarter med kulturyttringar av alla de slag. Det finns också en strandpromenad med fina båtar att titta på samt vackra parkområden. Att hitta boende är inga problem då det finns gott om hotell i city.

Smaka på Norrland

Om god mat och dryck står högt upp på listan över saker som är ett måste på affärsresan, kommer ni att bli nöjda med det som Umeå erbjuder. Norrland erbjuder en stor mängd fantastiska råvaror som exempelvis vilt, fisk, som röding eller sik, hjortron och andra bär.