| Posted in:Företagande, Tips

Företag som har en stor lagerhantering behöver ha ordentlig koll på sina grejer. Det är väldigt lätt att saker hamnar på villovägar om märkningen på kartongerna och pallarna inte är bra. Därför är det extra viktigt att ni använder er av moderna märksystem.

Det finns olika märksystem att välja bland beroende på vilka material ni vill märka. Alla märksystem passar nämligen inte lika bra till alla material. Det finns exempelvis märksystem som använder laser, bläckstråle, automatisk etikettering och TTO. De klarar av material såsom glas, gummi, kartong, metall, papper med mera.

Skaffar ni märksystem från rätt företag kommer ni även ha tillgång till regelbunden service, realtidsbevakning, fjärrdiagnostik. Med hjälp av allt det kommer ni att ha färre driftstopp som i slutändan kostar företaget mindre pengar. Därför bör ni skaffa effektiv pallmärkning för att få ordning och reda på era lager.

Jämför och välj rätt

Det finns flera företag som tillhandahåller och säljer diverse märksystem för industrier. Innan ni gör ert val är det rekommenderat att ni tar in offerter från flera olika företag innan ni gör er upphandling. På så sätt kan ni välja den som ger er bäst pris men var noga med att kolla omdöme från tidigare kunder.